Bed en breakfast Middelburg

‘s Morgens word je wakker met de geur van koffie. Drijf uit bed en drink een beetje koffie. Zeg tegen mama dat ze de thee zet. De geur is uitnodigend en u begint uw dag met een heerlijk opgediend Engels ontbijt van verse pannenkoeken en fruit rechtstreeks uit de boom. Dit is wat jij kunt ervaren bij Bed en breakfast Middelburg als je het maar wilt.

Na het ontbijt heb je waarschijnlijk al besloten dat het een prachtige dag gaat worden. Een beetje frisse lucht. -Zit neer voor een biersprong op het gras. Niets doen. Koekjes of vers fruit komen tevoorschijn – opgegeten zodra ze aan uw kant van de kamer worden bezorgd. De sfeer is familiair, iedereen is blij en de koffie smaakte nog nooit zo goed.

Na de lunch heb je de keuze om op verkenning te gaan of wat rond te hangen. Het museum heeft een tuin, een vijver en een rustig gedeelte tussen de bomen. Verkenningstochten zijn gemakkelijk te vinden, zelfs te voet. Blijf een tijdje hangen en misschien zie je wel een vriendelijk kussen-luierlied. Na het rondhangen gaan ‘s middags de cafés en patisserieën open, zodat u achterover kunt leunen en genieten van de persoonlijke ruimte van uw eigen privétuin.

s Avonds wordt de eetlust opgewekt. Verse zeevruchten en pasta worden gekookt in een houtoven en u eet in een mooi aangelegde tuin. Waarschijnlijk zult u ‘s avonds niet ver van uw privétuin afdwalen. Naast het genieten van de vruchten van een overvloedige tuin of het verwelkomen van oogstfeesten, zijn er nog vele andere activiteiten om aan deel te nemen.

In de winter kunt u ijsstokschieten en sneeuwfestivals bezoeken. Als het waait, zorg dan dat je je jas bij je hebt en proef de lokale keuken met de slogan “You’re welcome to it”. Neem plaats in een labyrint in de open lucht, oefen uw ruiterpijl en geniet van het prachtige uitzicht op de verlichte ijsspitsen boven u. U zult niet teleurgesteld worden in de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Wanneer u Aruba bezoekt, ga dan niet weg voordat u naar de specerijenmarkt bent geweest. De liefhebbers zijn gespecialiseerd in alles van blauwe (cacao) en roze (agrodite) frambozen tot Grenada Gember en Lyte, Marokkaans bruin. Een piepklein dorpje op de westpunt van het eiland is beroemd om zijn sokken – beroemd geworden door de film “cafeteria Chic”. Toeristen zijn gefotografeerd in niets minder dan French Fries en aardbeienjam brunch King Parties.

Als u van zeedieren houdt, bezoek dan het eiland nadat de zon is ondergegaan. Ga midden in de stad staan en kijk omhoog naar de nachtelijke hemel vol sterren. Laat je niet in slaap wiegen door een gevoel van valse veiligheid, want het wachtspel eindigt voordat je klaar bent om het eiland te verlaten. Wanneer het tijd is om uw charmante Caribische villa te verlaten, zult u uw geliefde mee willen nemen. Plan een op maat gemaakte reisroute, huwelijksreis en romantisch uitje, compleet met reisverzekering, om uw reis naar het eiland echt onvergetelijk te maken.

Strawberry Hill, in de wijk Berry Hill op Aruba, is het perfecte voorbeeld van Caribische elegantie en gastronomie. Deze zeldzame 18e-eeuwse suikerplantage is onlangs gerenoveerd en is nu eigendom van een aantal Arubaanse professionele kunstenaars die werken aan een duurzamere toekomst. Het grootste deel van de plantage is weer open voor rondleidingen en bruiloften. U vindt er echter nog steeds het all-you-can-eat ontbijtbuffet, dagelijkse vogelvoederingen, nachtelijke cocktailparty’s en verse seizoensbloemen en geschenken om ter plaatse te kopen. Als u in een Jamaica villa verblijft, kunt u een bezoek brengen aan de Blue Mountains, waar elke vierkante meter is versierd met blauwe granieten stenen.

Als u romantisch bent, ga dan naar de romantische privacy van Barbados. Barbados ligt op een steenworp afstand en staat bekend om zijn spectaculaire landschap – die lange witte zandstranden en die eindeloze bliksem luifels, majestueuze rozentuinen en het spektakel van de glooiende Cariben. Als u verder wilt kijken dan de stranden, probeer dan de Garden of the Groves op het landgoed van het Kasteel van Goede Hoop, waar u een continentaal ontbijt kunt eten, de werkende boerderij kunt bezichtigen en kunt winkelen voor antiek.

Met een beetje hulp van een reisagent, kunt u de perfecte deal vinden voor een luxe Caribische villa. Vind de ideale deal door het raadplegen van een professioneel reisbureau in uw omgeving om u te helpen bij uw zoektocht.

Categories: Blog